DRIVEN BY DIVERSITY_

LYKKELAND ateliér er grundlagt i 2022, af designer og kreativ ildsjæl Heidie Lykke. Heidie har mange års erfaring fra modebranchen, og siden 2008 har hun arbejdet for at ændre synet på det, vi kalder ”curvy mode”. Med LYKKELAND ateliér er hendes ønske at skubbe til normerne, bidrage til mere diversitet, hylde forskellighed og opmuntre alle kvinder til at elske sig selv og sin krop. Med et feel-good livsstilsbrand, hvor Janteloven er elimineret, og diversitet er en drivkraft.

Velkommen til LYKKELAND !

Photo credit: Lars Wahl

DIVERSITY IS BEAUTIFUL / SIZE 34–52

PLAY SLEEP LOVE

Hos LYKKELAND ateliér ser vi kvinden, som hun er. Vi synes, at hun fortjener at føle sig lækker og opleve kropsglæde uden at blive sat i bås. Her er der ingen Jantelov og ingen regler – kun rendyrket nydelse, komfort og "self love" for alle.

LYKKELAND Ateliér er tøj, som alle kvinder kan føle sig lækre i, når klokken slår ”mig-tid”. Fra vores bløde, behagelige lounge wear og sleep wear til det lækreste soft lingeri og shape wear. Kvindekroppen er smuk, og vi elsker det håndværk, der ligger i at skabe en perfekt pasform til alle kropstyper. Vi har kælet for detaljerne, æstetikken er tidsløs, og det funktionelle design appellerer til alle aldre. Det er dansk design med et globalt mindset. Og det er indbegrebet af selvforkælelse.

FLATTERING AND SOFT ESSENTIALS, DESIGNED TOEMPOWER AND EMBRACE EVERY WOMAN REGARDLESSOF SIZE, SHAPE AND COLOUR.

SEXY COMFORT MED ATTITUDE

Slut med de slidte pyjamasbukser og den alt for store sweater. LYKKELAND ateliér udfordrer den kedelige hyggeuniform med et perfekt miks af komfort, blødhed og sexet attitude. Vi kalder det /sexy comfort/. Og det handler om at gøre sig sexet for sin egen skyld. Om at forkæle sig selv og omfavne sin krop, som den er. Både når du sover, slænger dig på sofaen eller trisser rundt derhjemme. Men også når du slapper af i sommerhuset med gode veninder eller smutter ned på hjørnet efter din yndlingskaffe søndag morgen.

Photo credit: Lars Wahl

BEAUTY STANDARDS ARE SO LAST YEAR. AT LYKKELAND ATELIÉR, WE BELIEVE THAT EVERY WOMANDESERVES TO FEEL SEXY AND BEAUTIFUL.HERE, INDIVIDUALLY AND DIVERSITY ARE CELEBRATED.

Et portræt af LYKKELAND ateliér "PLAY SLEEP LOVE" film af Sara Jordan

VI HAR FOKUS PÅ TIDSLØSE DESIGNS, SOM HOLDER LÆNGE

LYKKELAND ateliér er bygget op af udvalgte CORE produkter som du vil genkende sæson efter sæson. I sæsonen vil du møde nye produkter præsenteret i mindre capsules. Vi ønsker at innovere på fortiden for at forbedre os til fremtiden. Og vi lærer hele tiden nye måder at gøre det på.

Vi er ikke et fast fashion brand !

NO RULES, NO JUDGMENTS_ AND NO RIGID BEAUTY IDEALS — ONLY PURE ENJOYMENT, COMFORT_ AND SELF-LOVE FOR EVERYONE

PRODUCERET MED OMTANKE

Vi elsker lækre materialer. Både fordi de er rarest at have på – men i høj grad også fordi de holder længere og er bedre for miljøet på mere end én måde. Vi bruger bl.a. økologisk bomuld, lyocell og recycled polyester, i tidløse farver, som holder sæson efter sæson.

Photo credit: Heidie Lykke, Porto Portugal visiting our manufactor.

VORES PARTNERE

Vi har valgt at rykke en stor del af produktionen til Europa, hvor vi har indsigt i produktionen. Udgiften til de højere lønninger opvejes af low impact metervarer af bedre kvalitet med længere levetid, færre ressourcer til transport og en bedre følelse i maven.

Produktionen af vores Jersey produkter og Shapewear, foregår i Europa (Portugal og Tyrkiet). Det var vigtigt for os at finde gode producenter tæt på Danmark, så vi kan have et nært samarbejde og med tryghed kan sige, at produktionen foregår ordentligt og med omtanke.

Produktionen af vores Lyocell og Recycled polyester produkter, foregår via et dansk sourcing selskab, med kontor i Shanghai. De tjekker løbende vores samarbejdspartnere, for at sikre at produktionen foregår under ordentlige arbejds og levevilkår for deres medarbejdere, ifl. CSR standard 9000.

Photo credit: Heidie Lykke, Porto Portugal visiting our manufactor.